fI light - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-17-2008, 07:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
fI light

My fi light is on i put a full yosh system and a kawi race ecu does anybody know hw to check for the cel code on a 2004 zx10r
spitts99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-18-2008, 04:57 PM
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Decatur, IN
Posts: 42
When you change exhaust systems, you need to keep the servo motor from the original exhaust, plugged in to the harness. If it's just dissconnected the computer will sense it, and set the FI light. You can remove the servo motor from the original system, plug it in, and zip tie it out of the way. There are also devices to plug in, that will simulate the servo motor's load, to keep from setting the error light. Those work fine also.

Cary
klrcary is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome