95 vulcan 1500 - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-10-2012, 11:47 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Unhappy 95 vulcan 1500

Hi all, I am new to this forum. I bought a used 95 vulcan 1500 and love it bujt I already have a problem. My headlite does not work. I get no power to the fuse under the seat, yet the other day it came on for a minute and then went off. My battery was rested and it is good but after an hour or 2 it will not start the bike. I am told it is the stator because it is not putting out enough and that is the problem with the headlite. Can anyone give me some advise? Thanks
tonybocco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome