Electrical Hell - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-23-2009, 07:08 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Electrical Hell

I have a 20 year old Vulcan 1500 that everyone in Texas has refused to work on. It started off with a dead battery. I replaced it. Ran for 2 days and died again. It doesnt die while riding, but after its shut off its dead. Someone told me stator was bad, I replaced it, still no good. All grounds have been checked, all wiring has been gone through. Same guy told me to replace voltage regulator. I have not done that yet. My clutch switch also has obvious short, sometimes it has to be jiggled to start, but the brand new battery still wont hold a charge, can the switch cause this whole problem? If so, can it be by-passed? If anyone knows anything, it would be greatly appreciated. I am a paint and body man, not a mechanic, any questions about paint or body for your bike I would be glad to answer. Thanks.
kkmcleod3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome