01 zx6r, need help - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-10-2011, 02:25 PM Thread Starter
Junior Member
 
skullion's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
01 zx6r, need help

My 01 zx6r has been idling wrong, it doesnt sound smooth, it jumps up and down in sound but not on the rpm's. i changed the oil, oil filter, fuel filter, and spark plugs the other day and now the bike rides fine till about 60 mph, then i can rev it up but it seems to just flood the lines and the bike doesnt accelerate at all, oh and even after changing all that, the idling problem is still not smooth. i dont know if i bumped something when getting to the spark plugs or something but all my friends who are mechanics dont work on crotch rockets so they dont know what it could be, need help please.

Last edited by skullion; 06-10-2011 at 03:21 PM.
skullion is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome