New to forum, need help with '98 KX-9 starting/running issues - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-18-2011, 07:18 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
New to forum, need help with '98 zx-9 starting/running issues

Sorry guy's if this is a question that's been asked over and over, I searched but couldn't find what i'm looking for..

My good 'ol 1998 zx-9 has never had an issue but recently after sitting for 2 years it's got a problem I can't figure out. I put a new battery in and the bike was almost impossible to start and when it did, it seem to be running on a cylinder or two so I changed the plugs and cleaned the carbs with no improvement. I think it may be a coil issue but i'm unsure on how to test and where to start. Can someone please give me a direction to start?

Thanks in advance,

Alex

Last edited by alex13; 05-18-2011 at 07:32 AM. Reason: can't spell
alex13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-07-2011, 08:06 AM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Though fitting the new battery , vehicle not worked then it may be the engine damaged so check the engine and take your vehicle at dealership for solve this issue.
henryb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome