2005 Kx250f problem - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-09-2012, 09:14 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
2005 Kx250f problem

So I just replaced the exhaust valves in my bike. I put it all back together get it started sounds great. But when I go to pull out everything seems ok then I go to full throttle and it just wont open up it has more of a bog to it.

I just recently purchased the bike with a bent valve so I have never heard it run an im unsure if the people before me was having the same problem. Do you have any idea what would cause this?

note.. I cleaned the carbs as well
NA5TY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome