Klx300r running rough please help - Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-12-2010, 04:06 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3
Klx300r running rough please help

I just bought a KLX300r its an 05. It was running ok around town I took the but plug out and removed the air box cover. It was running a little rough put had a trip planned so i went anyways. It ran ok untill i got to high elevation then it started running really rough heitation would fall on its face when throttled and back fired ocasionally and would die when i stoped. Hard to start sometimes and others it would just fire right up?? Figured this was all to do with the elevation (around 7000 to 8500ft). Well when i got back to town its still running really ruff 2700ft. I noticed a black soot on the fender. I did ride it all that much put could definetly tell there are some issues. Put the butt plug back in and the air box cover back on and took it for a quick ride still runs rough. Anybody got any ideas?? Im thinking about schanging the jetting but the stock 128 you think would be fine at 2700ft. So im not quite sure whats going on. Thank you in advance
codyklx300r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome