Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum - Reply to Topic
Thread: Spark plug wire pops off - '05 Concours Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forums: Kawasaki Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-18-2009 08:34 PM
Highlander65
Spark plug wire pops off - '05 Concours

When I first got my bike it started running poorly. I removed the tank to check the plugs and found two loose plug wires. I pushed them in and things were better for half a ride and went down hill again. When I pulled the tank one of the wires was off again. I pushed it on, reset the tank and started the bike. In about 1 minute I heard a distinctive "Pop" sound. I pulled the tank back just far enough to see the plug wires and #4 had popped out. I pushed it in and tried again without resetting the tank. I was able to watch the wire pop off.

I decided to replace the plugs and make sure I had a good seat. It seems to have worked, but now any time the bike doesn't seem 100% I worry that the wires have come off. Has anyone else seen this problem? How did you solve it?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome